رئیس مركز تحقیقات راه، مسكن و شهرسازی:

قیر تولیدی کشور قابل رقابت در بازار جهانی است

قیر تولیدی کشور قابل رقابت در بازار جهانی است به گزارش فراز برج، رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اشاره به اینکه قیر تولیدی در کشور قابل رقابت در بازار جهانی است، اظهار داشت: به علت کیفیت خوب و مناسب قیر، شاهد عرضه این محصول در بازار جهانی و صادرات هستیم.


به گزارش فراز برج به نقل از خبرگزاری ایرنا از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، غزال راهب در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی قیر، آسفالت، عایق ها، بتن، سیمان و ماشین آلات وابسته اضافه کرد: در عرصه صادرات اقدامات خوبی انجام شده است، از طرفی در کشور حدود ۳۰۰ هزار کیلومتر راه های مختلف وجود دارد که باید مورد تعمیر و نگهداری قرار گیرند، تاجایی که هرساله راه های جدیدی هم به آن افزوده می شوند.
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اعلان اینکه بحث کیفیت روسازی راه ها برای وزارت راه و شهرسازی مهم می باشد، اظهار داشت: دراین خصوص سه مبحث نوسازی ماشین آلات، نیروی انسانی ماهر و پیشرفت کیفیت در نحوه ی تولیدات و حمل قیر تا محل اجرای پروژه را بطور مستمر دنبال می نماییم، چونکه کیفیت قیر برای تبدیل شدن به آسفالت، بسیار حائز اهمیت می باشد.
وی عنوان کرد: کارخانه های مختلف تولیدکننده قیر و آسفالت باید از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گواهینامه فنی دریافت نمایند، بطوریکه با اقدامات بهادار بخش قیر و آسفالت این مرکز، اغلب واحدهای تولیدکننده قیر و حدود یک سوم از کارخانه های تولیدکننده آسفالت کشور، مورد تایید قرار گرفته و یا در حال بررسی است.
راهب با اشاره به این که پیشرفت کیفیت قیر یکی از مسائل مهم در نوسازی آسفالت است، بیان داشت: ما به مجموعه های بخش خصوصی در دستیابی به تکنولوژی های جدید حوزه قیر و آسفالت کمک می نماییم تا کیفیت تولیدات خودرا بالا برند و با هم افزایی در میان، در راه پیشرفت حوزه روسازی کشور قدمهای بلند و مؤثری برداشته و به حول وقوه الهی بر خواهیم داشت.
لازم به ذکر است پانزدهمین نمایشگاه بین المللی قیر، آسفالت، عایق ها، بتن، سیمان و ماشین آلات وابسته از تاریخ ۱۳ لغایت ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ با حضور بالاتر از ۱۲۰ شرکت داخلی و خارجی در فضایی به مساحت ۱۲ هزار متر مربع در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برپا می باشد بطوریکه علاقمندان می توانند از ساعت ۸ تا ۱۶ به بازدید از این رویداد صنعتی- تجاری مبادرت کنند.





منبع:

1403/11/15
12:07:20
5.0 از 5
35
تگهای خبر: پروژه , تولید , شهرسازی , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
فرازبرج

farazborj.ir - حقوق مادی و معنوی سایت فراز برج محفوظ است

فراز برج

ساخت و ساز برج و ساختمان